Politica de confidentialitate

QuickDesign se angajeaza sa protejeze confidentialitatea fiecarui vizitator. Este posibil sa vizitati majoritatea paginilor din acest site fara sa fiti nevoiti sa oferiti vreo informatie cu caracter personal. Datele dumneavoastra personale sunt necesare pentru a va putea oferi anumite servicii pe care dumneavoastra le solicitati prin intermediul acestui site.

 

Colectarea datelor personale

Atunci cand este necesar va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. In general aceste date va sunt solicitate atunci cand folositi formularul de contact. Datele personale cerute de QuickDesign sunt limitate de formularul de comanda si de formularul de contact, care ne ajuta sa va oferim serviciul solicitat. Aceste informatii sunt utilizate pentru alcatuirea unor statistici generale si pentru observarea celor mai vizitate pagini.

Folosim datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri
– pentru a ne asigura ca site-ul nostru este util;
– pentru a oferi servicii solicitate de clienti;
– pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul conform cererilor dumneavoastra;
– pentru a va notifica noile oferte sau pachetele speciale de oferte, sau pentru a va notifica actualizarile intervenite;
– pentru a va oferi posibilitatea sa vizitati arii cu acces limitat.

In cazul in care pentru anumite servicii vom colabora cu alte entitati, vom oferi acestora numai informatiile necesare pentru a indeplini respectivele servicii. De asemenea, le va fi interzis sa foloseasca aceste informatii in oricare alt scop. QuickDesign va divulga datele dumneavoastra personale numai in conditiile impuse de lege sau cand cu buna credinta considera ca aceasta este necesar.

 

Controlul asupra datelor personale

Cand va inregistrati sau cand in alte imprejurari ne oferiti informatii personale, QuickDesign nu le va divulga partilor terte fara permisiunea dumneavoastra, cu exceptiile enuntate anterior.
De asemenea, echipa QuickDesign va poate trimite periodic prin e-mail informatii cu privire la anumite produse sau servicii, la acestea putand renunta folosind optiunea dezabonare din cadrul mesajului.

 

Accesul la datele personale

Va vom oferi mijloacele necesare pentru a fi siguri ca propriile date personale sunt corecte si in conformitate cu situatia reala.

Securitatea datelor personale

QuickDesign se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoastra personale. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.

 

Protectia datelor personale ale minorilor

QuickDesign are o audienta generala si nu aduna cu stiinta informatii personale de la minori.

 

Modificari ale declaratiei de confidentialitate

QuickDesign va actualiza ocazional aceasta declaratie de confidentialitate. O data cu aceste actualizari, vom trimite notificari cu privire la aceasta prin e-mail sau vom publica notificari in acest site in sectiunea Stiri.

 

Raspunderea

In cazul in care cu ocazia serviciilor solicitate si oferite de catre QuickDesign ati luat cunostinta de informatii confidentiale cu privire la produsele si serviciile noastre, interdictia de a divulga aceste date inceteaza la 3 ani de la data intrarii in posesia acestor informatii. Sanctiunile sunt cele legale.